Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2020 14:49
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Nova chystá další reality show. Odvysílá svatby lidí, kteří se neznají

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Koncept reality show Married at First Sight přivítá na podzim i Česko.

Televize Nova odkryla na čtvrteční virtuální tiskové konferenci svůj vysílací program. Nejžhavější novinkou se jeví nová reality show, v níž se bude pořádat svatba pro páry, které se nikdy neviděly. Koncept nového pořadu, v zahraničí známého jako Married at First Sight, by se měl na obrazovkách objevit na podzim. Přesný čas ale televize nesdělila. S informací přišly Novinky.cz.

Doporučeno
Čeští hasiči pracují v troskách bejrútského přístavu. Pohybují se do 500 metrů o epicentra výbuchu Čeští hasiči pracují v troskách bejrútského přístavu. Pohybují se do 500 metrů o epicentra výbuchu 7. srpna 2020 11:51

V nové reality show by měli účinkovat zejména lidé, kteří se v životě trápí s tím, že nemohou najít svůj vhodný protějšek. Ti, kteří se dříve snažili seznámit s pomocí všemožných seznamek, nyní odevzdají své touhy odborníkům, kteří každému, s přihlédnutím k charakteru „soutěžících“, vyberou lásku jejich života. S tou se ale sejdou až u oltáře, čemuž budou přihlížet jejich příbuzní. 

Tento svatební experiment, během nějž kamera zachytí nejen samotný obřad, ale i svatební cestu, následný přechod do společné domácnosti, i konečné rozhodnutí, jestli spolu zůstanou, nebo se rozvedou, však zatím nemá jasné datum odvysílání. 

Nova dala poté na vědomí, že se bude od půlky srpna vracet ke klasickému podzimnímu vysílacímu schématu.  Pondělí 17. srpna bude patřit premiéře nového dílu seriálu Ulice, dva týdny poté dostanou prostor Specialisté. Show MasterChef Česko se vrátí 25. srpna, 26. srpna Výměna manželek. Vrátí se i pořady Víkend a Malé lásky.

Doporučeno
Na koronavirus už zemřelo mnohem více lidí, než běžně zemře ročně na chřipku Na koronavirus už zemřelo mnohem více lidí, než běžně zemře ročně na chřipku 7. srpna 2020 11:48

Zkrátka nepřijdou ani fanoušci seriálu Ordinace v růžové zahradě II., kteří si vychutnají dva díly za sebou každý čtvrtek od 27. srpna. V pátek se objeví Policie Modrava. A v sobotu večer nebude vynechána ani pěvecká show Tvoje tvář má známý hlas, jež taky podstoupí změnu. Moderovat ji už nebude Ondřej Sokol, ale Vladimír Polívka, jelikož Sokol zaujme místo v porotě společně s Alešem Hámou a Evou Burešovou.

Domů
Sdílet
Diskuse