Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2020 11:34
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

Frayer Flexking, Radikal a Dokkeytino se procházejí v Nike šlapkách, letní hit netočí u bazénu. Sleduj nový klip z Prahy

HUDBA
Uložit Uložené

Dočkali jsme se dalšího videoklipu od slovenských raperů z Prahy.

Frayer Flexking je v současnosti pravděpodobně nejtrendovější slovenský rapový interpret, vděčí za to v první řadě vlastní šikovnosti a tak trochu náhodě, díky níž vznikl hit Rakety jak Pizza.

Po kratší odmlce se opět rozjíždí a tentokrát hostí na Radikalově skladbě Klopi Klop společně s Dokkeytinem. Jde o letní hit, který však nepatří mezi ty klasické, které najdeš za normálních okolností ve vrchních příčkách trendů na YouTube.

Doporučeno
Frayer Flexking: Do dissu bych šel v případě, že by to byl někdo, kdo má větší hype než já (Rozhovor) Frayer Flexking: Do dissu bych šel v případě, že by to byl někdo, kdo má větší hype než já (Rozhovor) 14. června 2020 9:50

Flexking už zároveň informoval, že se v nejbližších dnech dočkáme i dalších dvou skladeb, kde vystupuje jako hostující interpret. Nesmíme zapomínat také na to, že v našem rozhovoru Frayer prozradil, že do konce roku chce vydat i vlastní sólový projekt.

Domů
Sdílet
Diskuse