Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2020 19:45
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Ukončí Stein27 kariéru? 14letá influencerka z Ruska porodila dítě

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nový díl Freshnews.

Týden se s týdnem sešel a my ti přinášíme nový díl našich pravidelných Freshnews, v nichž se dozvíš ty nejlepší novinky z posledních dní. Dnešním dílem tě provede náš moderátor Martin a na tebe už jako obvykle čeká porce zajímavých zpráv. Pusťme se tedy rovnou do dnešního výběru. 

Doporučeno
„Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? „Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? 16. srpna 2020 11:44

Z hudebního světa se zaměříme na Steina27, který už tento pátek vydává své debutové album Teorie pádu. K této desce navíc v úterý spatřil světlo světa nový klip, ve kterém mladý raper mimo jiné kritizuje školství a dále říká, že jeho první album bude možná zároveň tím posledním.

Sociální sítě aktuálně žijí také očekávaným zápasem mezi slavnými youtubery. Expl0ited a VláďaVideos se už několik měsíců připravují na jednu z největších životních výzev, kterou není nic jiného než zápas v kleci pod hlavičkou organizace Oktagon MMA. Na tuto bitvu nyní vyjádřilo názor několik známých osobností, včetně Rytmuse, Karlose Vémoly a dalších. Co říkají? Dozvíš se ve videu.

Světem v posledních dnech otřásl také případ teprve 14leté influencerky z Ruska, která navzdory svému nízkému věku porodila dítě. Dle dostupných informací se stala obětí znásilnění, dítě se však i přesto rozhodla ponechat a chce jej vychovávat se svým 11letým přítelem. Více už ale zjistíš v aktuálních Freshnews. Přejeme příjemnou podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse