Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Red Bull.
28. srpna 2020 11:22
Čas čtení 0:34
Sponzorovaný obsah

Pot, námaha, ale aj zábava a naša Barborka, ktorá rozcvičuje súťažiacich. Aj to boli tohtoročné extrémne preteky Red Bull 400

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

22. augusta sme sa s naším tímom a Barborkou vybrali na Štrbské pleso, nech naživo zažijeme preteky Red Bull 400.

 

Ani tento rok sme si to nenechali ujsť! V Sobotu 22. augusta sme sa s naším tímom a Barborkou vybrali do Vysokých Tatier, aby sme pre teba zdokumentovali tohtoročnú slovenskú edíciú najťažších 400-metrových pretekov Red Bull 400.

Extrémne preteky sa konali na Štrbskom plese a okrem náročného prevýšenia a strmej trate na súťažiacich čakala aj naša Barborka, aby ich poriadne vyspovedala a taktiež trochu športovo rozohriala. A že sa jej to podarilo! Robili sa mlynské kolá, strečing, aj posiľňovanie, ale nie s vlastnou váhou... Pozri si video a uvidíš sám, my ti len povieme, že to stálo za to.

Víťazky
Víťazky Zdroj: Matus Zetak / Red Bull Content Pool

A ak si pri pozeraní videa dostal chuť dať si do tela, určite si budúci rok rezervuj dátum v kalendári a príď vyskúšať, čo dokážeš na týchto pretekoch aj ty. Red Bull 400 je svetová séria najťažších behov na strmých skokanských mostíkoch a ak sa ich zúčastníš, dáš si naozaj poriadne do tela!

Filip Šebo
Filip Šebo Zdroj: Matus Zetak / Red Bull Content Pool
Domů
Sdílet
Diskuse