Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2020 19:14
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Yzomandias a Nik Tendo mají rekord. Miloš Zeman skončil v nemocnici

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nový díl Freshnews.

Máme tu další středu a s ní pro tebe máme pravidelnou porci čerstvých novinek, kterými tě tentokrát provede náš moderátor Filip. Pohodlně se proto usaď a užij si dnešní Freshnews, v nichž se podíváme do světa hudby, povíme si o jednom bizarním případu ze Spojených států a probereme i zranění Miloše Zemana. 

Doporučeno
Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) 25. srpna 2020 16:12

Domácí rapovou scénou v poslední době otřáslo nové EP Melanž, o které se postaral Yzomandias a Nik Tendo. S tou dvojice interpretů dosáhla nevídaného úspěchu. Během prvních 24 hodin totiž track Rolls zaznamenal více než 50 tisíc přehrání na českém Spotify. 

U hudby ještě zůstaneme. V pátek totiž spatřilo světlo světa debutové album Steina27, které dostalo název Teorie pádu. Najdeš na něm 14 stop a nechybí ani několik zajímavých hostovaček. My jsme se albu podrobně věnovali v obsáhlé recenzi, kterou si můžeš přečíst zde.

Českým mediálním prostorem během dnešního dne proběhla zpráva o stavu prezidenta Miloše Zemana. Ten si totiž po pádu zlomil ruku v noci musel podstoupit operaci. Hradní mluvčí veřejnost ubezpečil, že prezidentův život není v ohrožení.

Dále se dozvíš o bizarním případu ze Spojených států, našem druhém vlogu z projektu REFRESHER léto nebo také o nové epizodě našeho pravidelného podcastu Love is on the air, jehož aktuálním tématem se staly sexuální hračky.

Domů
Sdílet
Diskuse