Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. srpna 2020 7:34
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Nafukovací ovce, okurka i nebezpečí z AliExpressu. Jaké sexuální hračky použít a jakým se vyhnout obloukem?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady nový díl našeho podcastu Love is on the air.

 

Odebírej nás na Spotify

Je tady další týden, což už tradičně znamená příchod nového dílu našeho pravidelného podcast Love is on the air. V něm se doktorka Nikita a docent Zach týden co týden dívají na zoubek pokaždé jinému tématu z oblasti vztahů, a své diváky tak zásobují nejen porcí zábavy, ale i cenných rad. A jinak tomu není ani dnes, kdy na přetřeš přišly erotické hračky.

Doporučeno
Matka se přišla pomazlit s dospělým synem, když zrovna ležel polonahý v posteli s přítelkyní Matka se přišla pomazlit s dospělým synem, když zrovna ležel polonahý v posteli s přítelkyní 21. srpna 2020 10:20

Sexuální pomůcky mohou být skvělým způsobem, jak si se svým partnerem či partnerkou okořenit intimní chvilky a vyhnout se tak stereotypu. Naše dvojice moderátorů všemi deseti doporučuje si nějakou erotickou hračku vyzkoušet, konkrétní výběr však bude záležet především na osobních preferencích daného člověka či dvojice.

V dnešní epizodě se dozvíš také o historii erotických pomůcek a probereme i ty nejbizarnější, které se dají použít. Naši moderátoři se navíc podělí o vlastní zkušenosti a poznatky, a tak se také dozvíš něco, co jsi o doktorce Nikitě a docentu Zachovi dosud nevěděl.

Už tento čtvrtek se můžeš těšit na bonusovou epizodu, v níž opět dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám, aby se podělili o vlastní názory a příběhy, které s dnešním tématem souvisí. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse