Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2020 10:20
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Matka se přišla pomazlit s dospělým synem, když zrovna ležel polonahý v posteli s přítelkyní

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Bonusový díl podcastu Love is on the air je tady.

Odebírej nás na Spotify

V posledním díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air se naši odborníci na vztahy doktorka Nikita a docent Zach zaměřili na soužití s rodiči a kdy je vhodné najít si vlastní bydlení. Podělili se o vlastní názory a zkušenosti, a tak nyní přichází opět řada na vás, naše posluchače a posluchačky. Opět jste nám totiž zaslali několik vlastních příběhů a právě těm je dnešní bonusový díl věnován.

Doporučeno
20 šílených sexuálních úchylek: Někoho vzrušují amputované končetiny, démoni, nábytek nebo zvířata 20 šílených sexuálních úchylek: Někoho vzrušují amputované končetiny, démoni, nábytek nebo zvířata 14. července 2020 19:51

Jeden z posluchačů se s námi podělil o poněkud nepříjemný zážitek, kdy pozval slečnu k sobě domů v době, kdy nebyli rodiče doma. Z plánovaného „sledování filmu“ se však nakonec stal sex v kuchyní, po kterém šli hned oba do sprchy. Po pár hodinách a už mimo dům si však vzpomněli, že na lince zůstala mladíkova DNA. Rodič se po návratu domů zřejmě nestačili divit.

Nechybí ale ani kuriózní příběh mladého muže, který trávil čas se svojí partnerkou v posteli. Oba byli polonazí, ale ani to nezabránilo jeho matce, aby se se svým synáčkem přišla do postele pomazlit. Zaskočená přítelkyně nechápala, co se to děje.

Více už se ale dozvíš v novém bonusovém díle. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse