Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. srpna 2020 14:33
Čas čtení 2:19
Vojtěch Vanda

Machine Gun Kelly se kvůli bývalé lásce vyboural v autě. V novém videu jej pak musel odtáhnout blackbear

HUDBA MACHINE GUN KELLY RAP
Uložit Uložené

Smutný příběh.

Těžko říct, jak moc ještě můžeme Machine Gun Kellyho charakterizovat jako rapera. V poslední době nás nepřesvědčuje o opaku pouze jeho image, která je více než pop punková, ale i jeho záliba ve spolupracích s hvězdami tohoto žánru je citelná. Poslední kolabo s blackbearem my ex's best friend naši hypotézu ohledně hostovaček sice nepotvrzuje, avšak při poslechu si uvědomíš, že má píseň k rapu žánrově hodně daleko.

Doporučeno
Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) 25. srpna 2020 16:12

Když utíkat před svou minulostí, ať už se jedná o vyloupení banky nebo nevěru s nejlepší přítelkyní tvé bývalé, tak ve starém Mercedesu po prázdné pouštní dálnici, kde tě po cestě může lovit fata morgána tvých hříchů. Možná trochu ohraný koncept, nicméně nový videoklip Machine Gun Kellyho do něj přidává nový twist – vybourá se v momentě, když míjí odtahový náklaďák!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

my ex’s best friend music video out now w/ my boy @bear [ link in bio ] #TicketsToMyDownfall

Příspěvek sdílený the Blonde Don (@machinegunkelly),

To, že jej shodou okolností řídí blackbear, se kterým zrovna čirou náhodou zpívá svůj rekviem za dřívější vztah, je irelevantní. Proč ale muselo k nehodě dojít? Colsona totiž vyděsila bývalá přítelkyně ve zpětném zrcátku. Co naplat, stalo se a po menším průletu se kapota sešrotuje a auto končí koly nahoru.

Každopádně ani přetočený automobil nebrání našemu hlavnímu hrdinovi v tom, aby vzal svou růžovou elektrickou kytaru do ruky, a vykřičel své výčitky do nevadské pouště, zatímco stojí na odtahovaném vozidle. Láska umí věru dělat zázraky.

Nové album, úspěchy a bezva vztah

Život samozřejmě není až taková pohádka, jak ji vykresluje nové video, život Colsona Bakera alias MGK ji je však tak blízko, jak je to jen možné. Když pomineme skutečnost, že jeho nové video překonalo hranici milionu zhlédnutí ani ne za 15 hodin, samotná píseň se stala prvním novým singlem po čtyřech měsících, který se stal žebříčkovým číslem 1 v kategorii Billboard Rock Streaming Songs.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

debuted #1 on the rock charts!!! @bear

Příspěvek sdílený the Blonde Don (@machinegunkelly),

A nejde jen o to. V momentě, kdy začal řádit koronavirus, život clevelandského rapera se přece jenom začal dávat dohromady. Začal se věnovat tomu, co je jeho srdci nejbližší, a po lednovém ohlášení pátého čistě pop punkového alba Tickets To My Downfall v rozhovoru pro Apple Music jenom pracoval.

Na jeho kanále se začaly objevovat covery známých hitů kapely Paramore nebo Rage Against the Machine (v návaznosti na protesty Black Lives Matter), v nichž mu zdatně sekundoval bubeník kapely Blink-182 Travis Barker. A právě Barker se bude starat o to, aby jeho nové album, jehož jméno má MGK vyryto na své růžové kytaře, bylo úspěchem. Bude ho totiž produkovat.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Je paradox, že původně gangsta raper bude v roce 2020 vracet rockové pecky ze začátku tohoto tisíciletí na světlo denní. S tím mu pomáhá nejen EST movement, který ještě samozřejmě nepoložil, ale i jeho nová přítelkyně Megan Fox, jejíž přítomnost v klipu Bloody Valentine, jakožto hlavního singlu avizovaného alba, vynesla videu už více než 33 milionů zhlédnutí na YouTube.

Fox přitom ve videoklipech moc nevystupuje. Naposledy, což je vlastně dalším paradoxem, si zahrála ve světovém megahitu Love the Way You Lie od Rihanny a Eminema

Doporučeno
Chief Keef si s raketometem počíhal na všechny krysy. V klipu Bang Bang střílí všechny konfidenty, čímž se otírá i o 6ix9ina Chief Keef si s raketometem počíhal na všechny krysy. V klipu Bang Bang střílí všechny konfidenty, čímž se otírá i o 6ix9ina 27. srpna 2020 12:44

Kromě dvou videoklipů, které jsme už zmínili, poslal MGK minulý týden ven i videoklip concert for aliens. Toto trio dává dohromady soubor singlů, jenž by mohl znamenat brzký release placky, která byla ohlášena na začátku roku. Fanoušci jej ve svých uších očekávají už 25. září, každopádně všechno se může ještě změnit.  

Domů
Sdílet
Diskuse