Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. srpna 2020 18:49
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Drogy, holčičí zadky a diss tracky. Toto je nesestříhaná verze rozhovoru s Maniakem

PODCASTY ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslechni si náš nový rozhovor s Maniakem v kompletní, nesestříhané podobě.

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Dnes odpoledne na našem youtubovém kanále vyšel nový rozhovor s Maniakem, který už brzy vydává EP Nech Rusa Flexit. Náš moderátor Kapitán Maty si s mladým brněnským raperem popovídal mimo jiné například o drogách, ženských zadcích nebo šílených zprávách, které někteří hateři na internetu píší.

Kompletní rozhovor v nesestříhané podobě si navíc nyní můžeš pustit jako podcast na streamovacích platformách.

Doporučeno
Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) 25. srpna 2020 16:12

Společně jsem s Maniakem dále probrali oblíbené tenisky, ale i aktuální situaci v Bělorusku, které se zmítá v protestech. Ty odstartovaly výsledky prezidentských „voleb“, jejichž výsledky byly podle mnohých zfalšované. Tamní demonstranti navíc čelí násilným zákrokům ze strany policie. Pohodlně se proto usaď a užij si náš zhruba hodinový rozhovor o celé řadě témat.

Uniknout by ti ovšem neměly ani naše předešlé rozhovory. V uplynulých týdnech a měsících jsme vyzpovídali například vycházející hvězdu UFC Jiřího Procházku, Majka Spirita nebo vítězku letošní SuperStar Barboru Piešovou. A pokud si chceš zlepšit náladu, určitě si nenech ujít náš pravidelný podcast Love is on the air, v němž probíráme vše z oblasti vztahů.

Domů
Sdílet
Diskuse