Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 17:11
Čas čtení 0:29
Daniel Kopejska

V Německu našli v bytě 5 mrtvých dětí, podezřelá matka následně skočila pod vlak

NEWS NĚMECKO
Uložit Uložené

Dětem bylo od jednoho roku do osmi let. Šestou obětí se mohlo stát další jedenáctileté dítě, to je ale v bezpečí u babičky.

Na západě Německa ve městě Solingen policisté našli v bytě něco hrozného. Pět tělíček dětí, kterým bylo 1, 2, 3, 6 a 8 let. O život je podle babičky dětí připravila jejich matka, která následně z bytu odešla s tím, že se chce zabít. Policie ohledně příčin smrti dětí nesdělila žádné další podrobnosti. O této smutné události informovalo BBC.

Sedmadvacetiletá matka se v Düsseldorfu následně skutečně pokusila o sebevraždu. Na život si sáhla skokem pod vlak S-Bahnu. Pád ovšem přežila a je ve vážném zdravotním ohrožení. Policie se odmítá vyjádřit a matku nejprve vyslechne, než bude stanoven motiv vražd. 

Doporučeno
Nasadili mu pytel na hlavu a udusili jej. USA řeší další smrt černocha rukou policie Nasadili mu pytel na hlavu a udusili jej. USA řeší další smrt černocha rukou policie 3. září 2020 13:35

Zatím není ani informace o tom, kdo těla v privátním bytě našel. Pravděpodobně ale policii varovala babička, u které přebýval jedenáctiletý syn podezřelé matky. Záchranné složky také kromě těl znepokojil katastrofální stav bytu.

Matka v Německu zabila 5 dětí, následně skočila pod vlak
Zdroj: TASR/DPA
Domů
Sdílet
Diskuse