Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2020 9:57
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Drakea už nebaví skákat, jak DJ Khaled píská, videoklip o vysněném životě popové hvězdy za něj natočil Justin Bieber

HUDBA
Uložit Uložené

Justin Bieber nahradil Drakea ve videoklipu Popstar a výsledek stojí za to.

Drizzyho nové album CERTIFIED LOVER BOY je na spadnutí, ještě předtím nám však s DJem Khaledem a Justinem Bieberem připomínají hit Popstar, který spatřil světlo světa jako singl před několika týdny.

Doporučeno
Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) Debutové album Steina27 bude možná jeho poslední. Proto si pozorně vyslechni jeho Teorie pádu (Recenze) 25. srpna 2020 16:12

Nyní jsme se dočkali i netradičního videoklipu. V úvodu si nejprve kanadský raper Drake utahuje z Khaleda, který je známý tím, že sice není interpretem ani DJem, ale přesto jsou i ty nejznámější hvězdy hudebního průmyslu ochotné nahrávat mu skladby na přání. Drizzy se tváří, že ho už nebaví skákat, jak si Khaled píská a má ho dost. Rozhodl proto povolat Justina Biebera, aby nahrál klip na skladbu Popstar za něj. „Vždyť ani nemám čas dokončit v klidu album,“ říká Drake v intru.

Domů
Sdílet
Diskuse