Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2020 17:38
Čas čtení 1:25
Viktor Kniš

Priateľka Roberta Fica vraj býva v milionárskom komplexe, na ktorý si ako čakateľka na prokuratúre nemá ako zarobiť

NEWS
Uložit Uložené

Paparazzi fotografovia Plus 7 dní zistili, že priateľka Roberta Fica podľa všetkého býva v komplexe River Parku, kde by si zo svojho platu nemohla dovoliť ani prenájom.

Katarína Szalayová, ktorú bulvárne médiá viackrát nachytali v spoločnosti Roberta Fica je zároveň čakateľkou na prokuratúre. Jej plat sa pohybuje v stovkách eur, aj napriek tomu sa vozí na luxusnom Volkswagene Arteon, ktorého cena je zhruba 50-tisíc eur.

Vchodom pre rezidentov

Týždenník Plus 7 dní teraz zároveň informuje o tom, že mladá bývalá modelka Katarína Szalayová býva v luxusnom miliónovom komplexe River Park. 

Portál niekoľko dní sledoval dianie pri vchode pre rezidentov, kam Szalayová chodila niekoľko dní po sebe. Plus 7 dní uvádza, že si dvere otvára špeciálnou kartou. Pri odchode z komplexu vysypávala smeti a niesla so sebou aj veci, ktoré majú ľudia bežne doma. 

Prenájmy bytov v komplexe River Park sa pohybujú od 700 eur až po viac ako 4-tisíc eur za mesiac, cena bytov na predaj prevyšuje miliónovú sumu. 

Domů
Sdílet
Diskuse