Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2020 18:22
Čas čtení 0:51
Miriam Rumanková

Žena si uřízla ruku, aby dostala milionovou pojistku. Místo toho půjde na dva roky do vězení za podvod

NEWS SLOVINSKO
Uložit Uložené

Tvrdila, že se poranila při řezání větví.

22letá Slovinka se svým přítelem vymyslela plán, jak mohou získat milion eur (27 milionů korun). Julija si uřízla ruku nad zápěstím v domnění, že za úraz dostane vysokou pojistku. Dívku nakonec soud v Lublani uznal vinnou z pokusu o pojišťovací podvod. Do vězení půjde na dva roky, informuje portál Sky News.

Doporučeno
Fanoušci na mě házeli kelímky s pivem a nadávali, to mě zocelilo, říká brankář Le Giang Fanoušci na mě házeli kelímky s pivem a nadávali, to mě zocelilo, říká brankář Le Giang 8. září 2020 16:53


Už od samého počátku v tomto příběhu něco nesedělo. Poté, co se žena údajně zranila při řezání větví a přišla o ruku, přišel pár společně do nemocnice. Odříznutou část ruky, ale nechali doma a nepřinesli ji s sebou. Soud prohlásil, že zde můžeme vidět jejich záměr, aby bylo poranění permanentní. Policie ale ruku zajistila a ženě ji znovu přišili.

Domů
Sdílet
Diskuse