Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 18:04
Čas čtení 0:46
Daniel Kopejska

VIDEO: Had se mladíkovi zakousl do penisu, když seděl na záchodě

NEWS THAJSKO
Uložit Uložené

Osmnáctiletý thajský mladík pravděpodobně nikdy nezapomene na příhodu, která se mu stala u něj doma na záchodě. Ze záchodové mísy na něj zaútočil had a mladík následně se svým zraněním zakrvácel koupelnu.

Osmnáctiletý Siraphop Masukarat seděl v klidu na svém záchodě doma. Koukal se zrovna na videa na telefonu, když ucítil ostrou bolest ve svém rozkroku. Podíval se dolů mezi nohy a byl naprosto šokován. Viděl totiž, jak se mu had zakousl do penisu.

Okamžitě tak zahodil telefon a dal se na útěk, had se však držel pevně. Za použití dveří hada skřípl a ten se pak odplazil do záchodu. Informuje o tom Dailymail. Mladík byl převezen do nemocnice, kde si jeho zranění na špičce penisu vysloužilo 3 stehy.

 

Incident se stal v thajském městě Nonthaburi. Následně pro hada přijela odchytová služba. Ukázalo se, že šlo o 120centimetrovou krajtu. Had byl po odchytu vypuštěný zpět do přírody. Podle slov mladíka si při příchodu do koupelny ničeho nevšiml, had se tak musel vynořit z potrubí právě v moment, kdy mladík vysedával na záchodě s mobilem v ruce.

Domů
Sdílet
Diskuse