Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2020 17:05
Čas čtení 0:48
Daniel Kopejska

Motorkáři se projížděli po chráněné oblasti v Krkonoších

NEWS
Uložit Uložené

Strážci Krkonošského národního parku se museli potýkat s nepříjemným problémem. V okolí se jim totiž projížděli čtyři motorkáři, které natočil strážce parku. Nyní o nich svém Facebooku shání informace.

Na záběrech od strážce Krkonošského národního parku jsou vidět čtyři jezdci, kteří se na svých strojích prohánějí po chráněné stezce. Nyní po nich na Facebooku pracovníci pátrají, aby jim mohla být uložena pokuta.

Ta se prý bude pohybovat v rámci desetitisíců korun na hlavu. V dubnu obdobně hlídka zajistila 4 jezdce na skútrech. Každému byla udělena pokuta 100 000 Kč. Jednalo se ale o cennější lokalitu, tudíž se předpokládá, že nyní bude pokuta nižší, informuje iDnes.

Motorkáři v KRNAP

Rozmohl se nám tu takový nešvar.... :-(. Na videu uvidíte skupinu motorkářů, kteří si spletli národní park s motokrosovou dráhou. Video je ze včerejška a je to pod Rennerovkama. Jejich mašiny i oblečení jsou dost charakteristické, proto bychom rádi požádali veřejnost o pomoc s identifikací těchto motorkářů. Pokud máte jakékoliv informace, které by pomohly identifikovat konkrétní osoby, tak budeme rádi (info do SZ, mailem na [email protected]). Předem děkujeme.

Zveřejnil(a) KRNAP dne Středa 16. září 2020

„Jejich mašiny i oblečení jsou dost charakteristické, proto bychom rádi požádali veřejnost o pomoc s identifikací těchto motorkářů. Pokud máte jakékoliv informace, které by pomohly identifikovat konkrétní osoby, tak budeme rádi,“ stojí napsáno ve statusu, pod kterým už lidé hojně debatují o vhodném trestu pro čtyři vandaly, kteří na svých motorkách demolovali přírodní památku.

Doporučeno
PŘEHLED: Kolik nakažených je ve tvé části Prahy? Hlavní město zveřejnilo podrobná data PŘEHLED: Kolik nakažených je ve tvé části Prahy? Hlavní město zveřejnilo podrobná data 17. září 2020 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse