Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. září 2020 12:55
Čas čtení 2:09
Vojtěch Vanda

Novotný i po výrocích o smrti Zemana a Babiše zůstává v ODS. Co jsem předvedl, bylo daleko za hranou, přiznal

OSOBNOSTI ODS PAVEL NOVOTNÝ PETR FIALA
Uložit Uložené

Řeporyjský starosta má po „koberečku“ u stranického šéfa Petra Fialy. Evidentně dostal vyčiněno, což rozebral se sledujícími na svém Facebooku.

Kontroverzí se to kolem Pavla Novotného jen hemží. Nyní to ale vypadá, že sám cítí, že se se svými výroky dostal za hranu akceptovatelného. A to v momentě, kdy musel vysvětlovat svůj poslední kontroverzní výrok předsedovi ODS Petru Fialovi, který je jeho stranickým šéfem. Novotný totiž nedávno prohlásil, že je smrt premiéra Andreje Babiše a prezidenta Miloše Zemana v zájmu státu.

Doporučeno
Smrt Babiše a Zemana je v zájmu státu, říká Pavel Novotný Smrt Babiše a Zemana je v zájmu státu, říká Pavel Novotný 9. září 2020 12:59

Výše zmíněný výrok prohlásil Novotný v podcastu Insider. Ve skoro hodinu a čtvrt dlouhém rozhovoru prohlásil velice kontroverzní stanovisko, o kterém jsme tě už informovali zde„V zájmu České republiky je, aby Babiš prostě zmizel, umřel a aby Zeman taky umřel a odešel do věčných lovišť a abych já byl poslanec. Já vím, že to zní strašně, ale je to v zájmu České republiky,“ zmínil se moderátorům řeporyjský starosta.

Domů
Sdílet
Diskuse