Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2020 18:57
Čas čtení 0:44
redakcia

Petr Čtvrtníček: Na webu to přifukují, už dýchám líp. Nedělejte z kapačky velblouda

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Herec se o svém stavu svěřil pomocí sms zpráv svým přátelům. Ty se o ně rozhodli podělit.

Herec Petr Čtvrtníček byl hospitalizován v pražském Motole poté, co se minulý týden nakazil koronavirem a jeho stav se ve středu zhoršil. Informoval o tom Blesk.

„Musel okamžitě na JIP, napojili ho na dýchací přístroj,“ citoval bulvární plátek zdroj z nemocnice. Podle něj se šestapadesátiletý herec ocitl v ohrožení života. Do nemocnice byl převezen sanitkou poté, co měl mít problémy s dechem. Příznaky pociťoval už minulý týden, kdy měl pozitivní test. 

Doporučeno
Petr Čtvrtníček se nakazil koronavirem. Leží na JIP Petr Čtvrtníček se nakazil koronavirem. Leží na JIP 25. září 2020 9:17

Jak ale sám herec tvrdí, informace o jeho zdravotním stavu jsou na web přifouknuté. „Na webu to přifukujou, už dejchám líp,“ napsal v sms zprávě bývalému hokejistovi Jiřímu Hrdinovi, který korespondenci s divadelním a filmovým hercem zveřejnil na svém Twitteru.

Ke stavu Petra Čtvrtníčka se vyjádřil také režisér Jan Hřebejk. „Absolutně nechci nic zlehčovat, Petr Čtvrtníček opravdu je v nemocnici. Ale než se tady naleznou noví „viníci“,přeposílám dnešní sms o Petrově stavu: ‚Čtvrtek psal Dominikovi, kterej četl v Blesku, že je v ohrožení života zprávu. Nedělejte z kapačky velblouda. Tak je asi ve formě.‘“

Domů
Sdílet
Diskuse