Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2020 v 20:43
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Pastor: V rapu je nejvíc falešných lidí

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl Freshnews.

Poslední dny bylo v Česku opět rušno, souhrn toho nejzajímavějšího tak jako obvykle najdeš v našich pravidelných Freshnews, ve kterých má pro tebe náš moderátor Martin dnes připraveno hned několik žhavých novinek. Podíváme se například do vod české rapové scény, do světa technologií a zavítáme také do módního průmyslu.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem 28. září 2020 v 15:37

Začneme rovnou rapem. Po delší době se totiž svým fanouškům přihlásil ostravský raper Pastor, který si do klipu s názvem Ďábel nikdy nespí přizval několik nahých dam. V novém tracku rapuje například o loajalitě a falešných kamarádech, kteří tě mohou kdykoliv zradit. Nejvíce falešných lidí je podle něj právě v rapu.

Nevyhneme se ani zprávám o nových vládních opatřeních, která mají za cíl zpomalit šíření nového typu koronaviru v zemi. Od pondělí začne v České republice znovu platit nouzový stav a co všechno nová pravidla přinesou, jsme pro tebe shrnuli v tomto článku.

Chystaná omezení se dotknou mimo jiné i výuku, a tak pokud i tebe v nadcházejících týdnech čeká distanční výuka, máme pro tebe několik rad a tipů, jak si studium v domácích podmínkách co nejvíce zpříjemnit. Vybrali jsme totiž pro tebe pár skvělých vychytávek od firmy Logitech, se kterými bude získávání dobrých známek zase o něco snazší.

Doporučeno
Vylepši si prostředí na studium tak, abys dostal známky, jaké si zasloužíš Vylepši si prostředí na studium tak, abys dostal známky, jaké si zasloužíš 30. září 2020 v 18:42

A co dalšího se v dnešní epizodě dozvíš? Tak například o děravém svetru za desítky tisíc korun, našlapané mobilní novince od Samsungu a v neposlední řadě o chystané válce youtuberů, která by se měla uskutečnit v květnu příštího roku. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse