Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2020 20:43
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Pastor: V rapu je nejvíc falešných lidí

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl Freshnews.

Poslední dny bylo v Česku opět rušno, souhrn toho nejzajímavějšího tak jako obvykle najdeš v našich pravidelných Freshnews, ve kterých má pro tebe náš moderátor Martin dnes připraveno hned několik žhavých novinek. Podíváme se například do vod české rapové scény, do světa technologií a zavítáme také do módního průmyslu.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem 28. září 2020 15:37

Začneme rovnou rapem. Po delší době se totiž svým fanouškům přihlásil ostravský raper Pastor, který si do klipu s názvem Ďábel nikdy nespí přizval několik nahých dam. V novém tracku rapuje například o loajalitě a falešných kamarádech, kteří tě mohou kdykoliv zradit. Nejvíce falešných lidí je podle něj právě v rapu.

Nevyhneme se ani zprávám o nových vládních opatřeních, která mají za cíl zpomalit šíření nového typu koronaviru v zemi. Od pondělí začne v České republice znovu platit nouzový stav a co všechno nová pravidla přinesou, jsme pro tebe shrnuli v tomto článku.

Chystaná omezení se dotknou mimo jiné i výuku, a tak pokud i tebe v nadcházejících týdnech čeká distanční výuka, máme pro tebe několik rad a tipů, jak si studium v domácích podmínkách co nejvíce zpříjemnit. Vybrali jsme totiž pro tebe pár skvělých vychytávek od firmy Logitech, se kterými bude získávání dobrých známek zase o něco snazší.

Doporučeno
Vylepši si prostředí na studium tak, abys dostal známky, jaké si zasloužíš Vylepši si prostředí na studium tak, abys dostal známky, jaké si zasloužíš 30. září 2020 18:42

A co dalšího se v dnešní epizodě dozvíš? Tak například o děravém svetru za desítky tisíc korun, našlapané mobilní novince od Samsungu a v neposlední řadě o chystané válce youtuberů, která by se měla uskutečnit v květnu příštího roku. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse