Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 11:25
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Momo a Radikal se spolu vracejí na sídliště. Nesledují ostatní crews, rapují jen realitu

HUDBA
Uložit Uložené

Momo vydá za pár dní další album. Nový projekt dostane název Extras a bude obsahovat řadu exkluzivních hostů.

Momo spustí 10. října předobjednávky nového alba s názvem Extras. S petržalským raperem jsme se měli možnost o albu, ale i jiných aktuálních věcech bavit, a tak se ve stejný den můžeš těšit i na rozhovor na našem webu.

Nyní se Momo rozhodl ještě v předstihu zveřejnit jeden z klipů, které k aktuálnímu projektu připravil, přičemž překvapí i výběrem hosta. Na skladbě s názvem Celý Hood totiž najdeme člena F*CK THEM Radikala. Pracovní cesty obou interpretů se vždy do značné míry obcházely, tentokrát však našli společnou řeč a očividně i téma, které dokázali naplnit. 

O hudební produkci se postaral UltraBeats a videoklip doplnil Danpingdon.

Doporučeno
Prymula baví reakčními videy na Twitteru. Chce si zazpívat s Šídlem Prymula baví reakčními videy na Twitteru. Chce si zazpívat s Šídlem 2. října 2020 11:41

Momo ve skladbě konstatuje, že má stále vlastní cestu a dodatek pseudonymu „Sám“ stále platí. S tím podle něj souvisí i to, že nesleduje, co dělají ostatní. Projekt Extras bude obsahovat i nadílku dalších hostů, zatím se však Momo rozhodl informovat pouze o tom, že nebude chybět Tina. Zbytek se dozvíš v následujících dnech nebo v našem rozhovoru.

Domů
Sdílet
Diskuse