Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2020 v 10:50
Čas čtení 2:25
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas: Andrea Kalousová rapem ve spodním prádle rozčílila porotkyni

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova v sobotu večer odvysílala další díl oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Andrea Kalousová vystoupením ve spodním prádle rozčílila porotkyni Evu Burešovou, tu pak rozplakal Bořek Slezáček.

Začátkem září začala televize Nova vysílat již sedmou sérii české verze pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas, která je založená na formátu pořadu Your Face Sounds Familiar. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum.

Letos, stejně jako tomu bylo v letech minulých, v zábavné show vystupuje mnoho zajímavých účinkujících, včetně České Miss World 2015 Andrey Kalousové, muzikálového herce Bořka Slezáčka nebo třeba mladého nadějného zpěváka Alberta Černého.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Jordan Haj s nepovedenou parukou, slzy a komplikovaná remíza Tvoje tvář má známý hlas: Jordan Haj s nepovedenou parukou, slzy a komplikovaná remíza 29. září 2020 v 12:00

Vítěz Bořek Slezáček v roli Jaromíra Nohavici rozplakal Evu Burešovou

Vítězem páté epizody Tvoje tvář má známý hlas se stal moderátor a muzikálový herec Bořek Slezáček, který se v sobotu večer proměnil v Jaromíra Nohavicu. V jeho roli pak odzpíval emotivní skladbu Kometa, díky čemuž rozplakal porotkyni Evu Burešovou. Ta uvedla, že píseň v ní vyvolává mnoho vzpomínek a Slezáčkovi se povedlo všechnu melancholii a emoce přenést také na porotu a publikum.

Za zmínku pak stojí také vizuální proměna muzikálového zpěváka, která se kostymérkám velmi povedla a mnozí mohli mít pocit, že na podiu stojí opravdu Jaromír Nohavica.

Albert Černý uctil památku Chestera Benningtona z Linkin Park

Albert Černý je výtečný zpěvák, což divákům ukazuje každý týden. Spolu se svojí kapelou Lake Malawi sklízí úspěch po celém světě a jeho indie-rocková hudba je tak chytlavá, že pokud ji jednou uslyšíš, bude těžké dostat ji z hlavy. Velkou výzvou pak pro Černého byla skladba Numb od kapely Linkin Park, která se žánrově velmi liší od repertoáru Lake Malawi. 

Jsou tomu tři roky, co frontman skupiny Chester Bennington spáchal sebevraždu a Albertu Černému se skvěle povedlo uctít jeho památku. Vystoupení bylo citlivé, tajuplné, depresivní a sklidilo obrovský úspěch. Porotce Aleš Háma pak po show odlehčil atmosféru prohlášením, že indie zpěvák vypadá, jako kdyby měl Petr Hapka dítě s Petrem Kotvaldem.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Domů
Sdílet
Diskuse