Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. října 2020 14:15
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Dalyb vydává deluxe verzi alba Teen(r)age: 3krát zrušená tour a celý rok doma, je to úplně jedno, kde vydám novou hudbu

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský raper a producent se už za pár dní přihlásí o slovo s několika skladbami, které budou součástí deluxe verze jeho debutového alba Teen(r)age.

Dalyb byl prvním slovenským raperem, který během jara avizoval zrušení turné ještě v době, kdy se zdálo, že domácí scénu čeká jen pár týdnů nepříjemností. Už tehdy bylo jasné, že mu odložení série koncertů k debutovému albu Teen(r)age marketingově ani hudebně nepomůže, přesto se uchýlil k zodpovědnému kroku.

Shows se mu nepodařilo zorganizovat ani během léta a před pár týdny jeho tour vyblokovala přísná nařízení vlády.

Doporučeno
Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) 9. října 2020 17:27

Namísto vyplakávání a sdílení tendenčních informací na Instagramu se tedy zavřel do studia a čas mimo pódia strávil produkováním nové hudby. Výsledná série skladeb se stane součástí deluxe verze debutového alba.

„Třikrát zrušená tour a celý rok doma, je to úplně jedno, kde vydám novou hudbu. Chyběly mi na albu takové tracky s takovým vibem, tak jsem je tam přidal,“ reagoval Dalyb na poznámku fanouška, který ho napomenul, že deluxe verzi vydává skoro rok po původním releasu.

Projekt spatří světlo světa 16. října, tedy příští pátek. Režisér Jan Strach už na svém Instagramu sháněl pomoc na natáčení vizuálu pro člena Haha Crew, a tak očekáváme, že se minimálně některé nové skladby neobejdou bez vizuálního zpracování.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

16.10. buduci piatok, teen(r)age deluxe ⚔⚒ @adamtarana

Príspevok, ktorý zdieľa dalyb * (@dalybhahacrew),

Domů
Sdílet
Diskuse