Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. října 2020 13:31
Čas čtení 0:58
Viktor Kniš

Boy Wonder je zpět: Kritizuje vysoké tresty za marihuanu i rapery, kteří berou piko. Poslouchej novinku Život je lajf

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský člen labelu Ty Nikdy se připomíná novým trackem, za kterým by měl následovat i celistvý projekt.

„Tento rok fakt vyjde Boy Wonderův projekt. Fakt, už je to celé v procesu, je to v pohybu,“ řekl v závěru září Refresheru jeho kolega z labelu Ty Nikdy Matys.

Zdá se, že raper z Trnavy skutečně usilovně pracuje na tom, aby splnil dávný slib o dalším projektu. Během posledních měsíců a let jsme se dočkali jen několika singlů a pár slok na hostovačkách, ani to však věrné fanoušky neodradilo a vše nasvědčuje tomu, že se jejich čekání vyplatilo.

Doporučeno
Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) Muž s dýkou na čele, Morgan Freeman a legendární producent nahráli rapové album. Savage Mode II je nemilosrdný kousek (Recenze) 9. října 2020 17:27

Dnes se dočkali novinky s názvem Život je lajf, v níž Wondy předvádí vše, co mu jde nejlépe. Po lyrické stránce je skladba shrnutím toho, co v současnosti člena Ty Nikdy trápí, ale i naplňuje. Už tradičně musíš počítat s netradičním videoklipem, tentokrát z dílny Motionframestudios.

Domů
Sdílet
Diskuse