Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2020 7:08
Čas čtení 0:38
Daniel Mikolášik

Nikdy jsem neměla velká prsa, dokud jsem nezačala jíst to, na co mám chuť, říká Demi Lovato. Své malé poprsí kdysi nenáviděla

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Své malé poprsí kdysi nenáviděla. Prý jí narostlo až tehdy, když to přestala řešit.

Zpěvačka a někdejší Disney hvězda Demi Lovato se na Instagramu podělila s citlivými problémy, kterým musela kdysi čelit. Na svůj oficiální profil, na kterém má více než 93 milionů sledovatelů, přidala dvě fotografie bez podprsenky v obepnutém topu.

Doporučeno
Demi Lovato bojuje za přirozenou krásu, odmítá Photoshop. Zveřejnila další fotografie v plavkách Demi Lovato bojuje za přirozenou krásu, odmítá Photoshop. Zveřejnila další fotografie v plavkách 16. září 2019 8:15

V popisu na sociální síti píše, že nikdy neměla velká prsa a vnímala to jako velký problém, kvůli kterému se dlouho trápila. Vše se však změnilo poté, co se rozhodla skoncovat se zavedenými standardy a názory druhých.

Přestala si dávat pozor na svůj dříve velmi zásadový jídelníček a zkrátka začala jíst to, na co má chuť. Ani nevěděla jak, a najednou jí prý narostla taková prsa, po jakých vždy toužila.

„Celý život jsem nenáviděla svá malá prsa a pak, když jsem konečně přestala řešit své problémy se stravováním, jsem dostala prsa, jaká jsem chtěla. Nemám žádnou push-upku ani silikony, jsem to jen já!“ napsala ve statusu pod sérií fotografií.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

Domů
Sdílet
Diskuse