Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2020 20:29
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

Nový Spider-Man se ukazuje v nové grafice. Miles Morales a Peter Parker jsou hvězdami nového traileru

TECH
Uložit Uložené

Souboj s bossem, houpání se na pavučině a nádherná grafika. Sleduj nový trailer pro Spider-Man: Miles Morales.

Vývojáři ze studia Insomniac Games (Resistance, Ratchet & Clank) se spojili s videoherním magazínem Game Informer, který v následujících dnech a týdnech odhalí nové záběry a exkluzivní informace ze hry Spider-Man: Miles Morales. Dozvěděli jsme se tak množství potěšujících novinek, což jen znásobí počet hráčů, kteří si hru koupí.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

Příběh se odehrává rok po událostech hry Marvel's Spider-Man na PS4. Miles má 17 let a je jedinou hratelnou postavou ve hře. Jde o plnohodnotné pokračování, které je o něco kratší než jednička s Peterem Parkerem. Vrátí se známé tváře, ale dočkáme se i zcela nových, včetně několika záporáků. Hra má obsahovat mnohem epičtější akční scény.

Domů
Sdílet
Diskuse