Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2020 8:25
Čas čtení 0:23
Miriam Rumanková

Česko opäť hlási rekord. Za piatok pribudlo 15 252 nových prípadov nákazy koronavírusom

NEWS
Uložit Uložené

Úrady evidujú 74 nových obetí.

V Českej republike  potvrdili za piatok rekordných 15 252 nových prípadov nákazy koronavírusom. Prvýkrát od začiatku pandémie prekonal počet infikovaných  hranicu 15-tisíc.

České laboratóriá spravili 45 990 testov. V krajine zomrelo ďalších 74 ľudí a celkovo tak  v krajine registrujú už  1 971 obetí koronavírusu. Z 5 044 pacientov v nemocniciach je 751  vo vážnom stave. Informuje o tom Ministerstvo zdravotníctva Českej republiky.

Doporučeno
Česko zavádí lockdown: Zavřou se maloobchody a služby, omezí se i volný pohyb osob Česko zavádí lockdown: Zavřou se maloobchody a služby, omezí se i volný pohyb osob 21. října 2020 12:37

Od štvrtka sú v Česku zatvorené maloobchodné prevádzky, no výnimky majú predajne so základným sortimentom. Veľkoobchody naďalej fungujú bez obmedzení.

Vláda Českej republiky od štvrtka nariadila obmedzenie pohybu a kontaktov. Výnimkou je cesta do práce a na nákup. Pohyb v prírode je povolený len jednotlivo alebo vo dvojiciach.

Domů
Sdílet
Diskuse