Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2020 7:46
Čas čtení 0:58
Viktor Kniš

Matka zesnulého Juice WRLDa poprvé promluvila veřejně: Nebudu skrývat, že můj syn zemřel na předávkování drogami

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Matka zesnulého rappera si myslí, že její tragédie může být příkladem pro ostatní nejen mladé lidi, kteří by se měli drogám vyhnout.

Za pár týdnů to bude rok, co svět opustil talentovaný hudebník a raper Juice WRLD. Pitva potvrdila, že příčinou jeho smrti bylo předávkování drogami. Ani v textech se netajil tím, že smutek a duševní problémy řešil zakázanými látkami. Nyní se jeho matka rozhodla poprvé oficiálně promluvit o tom, že její tragédie může být příkladem pro ostatní lidi, kteří by se měli drogám vyvarovat.

Když trpíš úzkostmi, potřebuješ odbornou pomoc, ne léky, které si naordinuješ sám, vzkazuje matka zesnulého rapera Carmela Wallace v rozhovoru pro Chicago ABC. „Bylo to zdrcující,“ vzpomíná matka Juice WRLDa na dny, kdy se o smrti syna dozvěděla.

Doporučeno
Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) 25. října 2020 8:59

„Přesto jsem byla přesvědčena o tom, že nebudu zatajovat fakt, že zemřel na předávkování drogami. Nechci si to nechávat pro sebe jako tajemství, protože na světě je mnoho lidí, kteří prožívají podobné problémy,“ dodala Carmela Wallace.

Matka Juice WRLDa také prozradila, že se synem mluvila o všem včetně závislosti na drogách.

Domů
Sdílet
Diskuse