Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2020 12:44
Čas čtení 0:55
Miriam Rumanková

Zuzana Plačková podstoupila plastické zákroky za 890 000 korun. Dala si vyplnit mimické vrásky vlastním tukem

NEWS
Uložit Uložené

Na přední kyjevské klinice si dala vylepšit svůj nos i Dara Rolins.

Zuzana Strausz Plačková patří bez pochyb mezi jednu z nejúspěšnějších influencerek na Slovensku. Letos dokonce vyhrála soutěž Social Awards Slovakia v kategorii No Limit. Získala zároveň největší počet hlasů ze všech kategorii, takže pokud by soutěž měla absolutního vítěze, Zuzaně by jednoznačně patřila i tato cena.

Na jejím Instagramu ji aktuálně sleduje téměř 650 tisíc lidí a v tomto článku ses mohl dozvědět, že podnikatelka si někdy přilepší i o 200 000 eur za měsíc.

Doporučeno
Conor McGregor a 28 dalších bojovníků od něj dostali výprask. Podívej se na 10 nejlepších zápasů Khabiba Nurmagomedova Conor McGregor a 28 dalších bojovníků od něj dostali výprask. Podívej se na 10 nejlepších zápasů Khabiba Nurmagomedova 29. října 2020 12:00

Poslední dny ale v příbězích na Instagramu nevidíme její klasické promluvy ke svým sledovatelům z auta nebo ze zkrášlujících procedur. Samozvaná instagramová královna přiznala, že se právě nachází na Ukrajině, kde podstoupila pár plastických zákroků, za které dohromady zaplatila 33 tisíc eur (přibližně 890 tisíc korun).

Domů
Sdílet
Diskuse