Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2020 16:24
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Sima má od rána queen mood, nepotřebuje Gucci ani Gabbana. Poslouchej ukázky všech skladeb z jejího EP OMG

HUDBA
Uložit Uložené

Od dnešního dne si můžeš předobjednat nový hudební projekt od zpěvačky a raperky Simy.

Zpěvačka Sima sice avizovala, že v roce 2020 si dává pauzu od vydávání alb, rozhodla se však fanoušky potěšit alespoň krátkým EP projektem s pěti novými skladbami.

Ty nyní představila ve více než půlhodinovém videu, kde mají fanoušci možnost vidět to, jak písničky vznikaly a autorka v krátkosti vyprávěla i příběh, který se skrývá za texty. V některých momentech se budeš mít možnost pobavit, v jiných se zase vcítíš do emocí, které Sima při psaní prožívala.

Projekt s názvem OMG si můžeš už teď předobjednat na stránce Ruka Hore. O hudbu se v případě všech skladeb postarali David „H0wdy“ Hodek a Tomáš „Gajlo“ Gajlík. Mix a Master si na starosti vzal Maiky Beatz a klipy zase Juraj Škula.

Sima zaznamenává s každým svým počinem na YouTube obrovská čísla a výjimkou není ani tento sestřih ukázek. I nadále si tak ve svém oboru drží pomyslné prvenství, které se jí podařilo vybojovat díky třem obzvláště úspěšným projektům a stovkám koncertů.

 

Domů
Sdílet
Diskuse