Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2020 8:13
Čas čtení 0:31
Lukáš Čelka

Sběratel prodává kolekci Supreme triček, která sbíral 6 let. Chystá se je vydražit za 2 miliony dolarů

NEWS
Uložit Uložené

Jedná se o vůbec první kompletní archiv triček Supreme.

V roce 2014 si James Bogart zakoupil své první tričko od kultovní americké streetwearové značky Supreme. Za šest let stihl získat každé maloobchodně vydané tričko s jejich ikonickým logem. Kompletní sbírku se nyní chystá prodat za zhruba 2 miliony dolarů, informoval o tom portál CNN.

Doporučeno
My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácí módní scénu v roce 2020 ovládl streetwear, ale i poctivé krejčovství My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácí módní scénu v roce 2020 ovládl streetwear, ale i poctivé krejčovství 22. listopadu 2020 13:42

Sbírka, která dostala název „Bogart's Box Logo Collection“ se bude soukromě dražit v Christie's v New Yorku, zároveň však bude probíhat i online aukce s dalšími vzácnými Supreme předměty.

Aukční dům označil Bogartovu sbírku za „svatý grál“ pro fanoušky a sběratele předmětů značky Supreme. Najdeš v ní až 253 různých triček vydaných v letech 1994 až 2020, které reprezentují celý vývoj historie značky.

Domů
Sdílet
Diskuse