Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2020 12:01
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Meghan Markle v létě potratila: Starejte se o své okolí a ptejte se, zda je v pořádku

NEWS
Uložit Uložené

Svou zpovědí chce pomoci lidem, kteří se vypořádávají se ztrátou.

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle se deníku The New York Times svěřila, že letos v létě přišla o miminko. Manželka britského prince Harryho chce tímto způsobem pomoci ostatním lidem, kteří přišli o někoho jim blízkého. Podle ní je důležité, abychom všichni pečovali o své blízké a ptali se, zda jsou v pořádku.

Doporučeno
Mám tě ráda jako kamaráda. Už jsi tuhle větu někdy slyšel? A vyplatí se v případě friendzonu bojovat? Mám tě ráda jako kamaráda. Už jsi tuhle větu někdy slyšel? A vyplatí se v případě friendzonu bojovat? 24. listopadu 2020 12:14

Bylo to červencové ráno, které začalo stejně jako každý jiný den: Uděláte si snídani. Nakrmíte psy. Vezmete si vitamíny. Najdete ztracenou ponožku. Zvednete pastelku, která se zakutálela pod stůl. Uděláte si culík a zvednete syna z postýlky,“ začala popisovat svoji ztrátu Meghan.

Po výměně jeho plenky jsem ucítila ostrou křeč a skácela jsem se spolu se synem v náručí k zemi. Zpívala jsem mu ukolébavku, která měla uklidnit nás oba, avšak její veselá melodie byla moc kontrastní s mým pocitem, že něco není v pořádku,“ pokračovala. „V tu chvíli jsem věděla, že mezitím, co držím svoje prvorozené dítě, ztrácím to druhé.“

Meghan by sdílením příběhu chtěla podpořit všechny, kteří se vyrovnávají se ztrátou někoho blízkého. Ať už mluvíme o případu Breonny Taylor, George Floyda nebo o seniorech uvězněných v domovech důchodců, rok 2020 je zkouškou pro všechny z nás. 

Vévodkyně ze Sussexu nás vyzývá, abychom věnovali více pozornosti našemu okolí, abychom o něj pečovali a především, abychom se ptali: „Jste v pořádku?

Domů
Sdílet
Diskuse