Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2020 20:02
Čas čtení 1:08
Adam Smeták

Ženich Pavel ze Svatby na první pohled byl už Norbert v Soudkyni Barbaře

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fanoušci zjistili, že kromě Radka se objevil dříve v televizi už i Pavel.

Už v průběhu uplynulého týdne diváci reality show Svatba na první pohled odhalili, že jeden z účastníků se již dříve ukázal pod jiným jménem, a to v pořadu Nebezpečné vztahy na TV Barrandov. Divákům známý Radek v pořadu vystupoval jako rozvedený Petr. Teorie o tom, že účastníci reality show Svatba na první pohled jsou jen najatí herci TV Nova odmítla. Nyní ale diváci přichází s dalším zjištěním. 

Doporučeno
Jsou účastníci Svatby na první pohled najatí herci? Ženich už dříve vystupoval v televizi Jsou účastníci Svatby na první pohled najatí herci? Ženich už dříve vystupoval v televizi 26. listopadu 2020 11:00

Tentokrát si posvítili na prostořekého Pavla. Ten se totiž objevil v minulosti v pořadu Soudkyně Barbary, který také vysílá TV Barrandov, a to v roli Norberta, kterého zažalovala jeho sousedka za plašení ptáků. Kuchař Pavel Dlask se v pořadu Svatba na první pohled oženil se Štěpánkou Hadenovou. Ve svém původním televizním angažmá zastával také post kuchaře, ale jmenoval se Norbert Malík a jeho sousedka měla problém s tím, že plaší ptáky akustickým plašičem, jenž je velmi hlučný.

Ženich Pavel ze Svatby na první pohled byl už Norbert v Soudkyni Barbaře
Zdroj: TV Barrandov

Už druhá tvář z pořadu, která není na televizní obrazovce poprvé tak pochopitelně mezi diváky vzbudila diskuse na hodnověrností toho, co jim televize Nova nabízí. V rámci konceptu reality show se měly poznat dvojice, které vybere několik profesionálů na základě různých atributů, dá je dohromady a poprvé se uvidí až před oltářem. Nyní jsou ale fanoušci na pochybách, zda nejde jen o hru a zinscenovanou show

Doporučeno
Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu 12. listopadu 2020 12:19


TV Nova tyto teorie popírá. „Pořad Svatba na první pohled je sociálním experimentem, v němž herci neúčinkují. Zájemci se přihlásili na základě výzvy, která byla odvysílána v naší televizi. Z přihlášených uchazečů byly následně odborníky utvořeny čtyři kompa­tibilní dvojice,“ uvedla televize pro web Extra.cz.

Ženich Pavel ze Svatby na první pohled byl už Norbert v Soudkyni Barbaře
Zdroj: TV Barrandov

Účast Radka i Pavla v natáčeních TV Barrandov samozřejmě nic sama o sobě nedokazuje. Mohli si pouze přivydělat peníze angažmá v televize a poté se přihlásit do dalšího televizního formátu, kam se nedostali ale jako komparz, nýbrž jako běžní účastníci.

Anketa:
Vystupují podle tebe ve Svatbě na první pohled placení herci namísto reálných účastníků?
Ano
Ne
Ano
85 %
6118 Hlasů
Ne
15 %
1041 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse