Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. listopadu 2020 12:19
Čas čtení 2:06
Tereza Šnajdrová

Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

TV Nova ve středu večer odvysílala třetí díl nové reality show Svatba na první pohled, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli.

Ve středu večer byl na TV Nova odvysílán již třetí díl nové reality show Svatba na první pohled. Jedná se o sociální experiment, ve kterém vztahoví experti spojí dva neznámé lidi. Poprvé se poznají až na svatbě, kde proběhne symbolický obřad, následně spolu odjedou na líbánky, sestěhují se a budou žít jako manželé. Kamery budou 30 dní sledovat jejich společné soužití a nakonec se páry rozhodnou, zda spolu chtějí zůstat, nebo ne. Je věda schopná najít lásku?

Doporučeno
Svatba na první pohled: První problémy v ráji, Natálie svého chotě poslala spát ven Svatba na první pohled: První problémy v ráji, Natálie svého chotě poslala spát ven 5. listopadu 2020 12:44

Fitness trenér René a nejistá Petra

Divákům byl představen nový pár, který tvoří učitelka z mateřské školky Petra a fitness trenér René. Ačkoliv se na první pohled zdálo, že oba dva vybraní jsou z nadcházející svatby nadšení, první pochybnosti pocítila Petra již při výběru šatů. Dlouhé hodiny si nemohla vybrat šaty, ve kterých by se cítila dobře, což začalo zavánět nejistotou jejího rozhodnutí. Nakonec se pro jedny přeci jen rozhodla a dvojice se mohla přesunout do areálu Kocanda Kravsko, kde proběhne obřad.

Ačkoliv se poprvé uvidí až před oltářem, produkce pořadu Petře a Renému umožnila vyměnit si ještě před ním dárky, které vystihují jejich osobnost. Petra tak obdržela knihu Alchymista od Paula Coelha a René dostal nahrávku jejího zpěvu, čemuž se doslova vysmál. Po obřadu nastaly první komplikace, kdy Petra odmítla svatební polibek a následně uvedla, že s „výběrem partnera není spokojená, něco jí tam vadí a neví co.“ Rozhodně prý necítí to, co by měla cítit.

Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu
Zdroj: TV Nova

Líbánky a sázení se o spodní prádlo

Na líbánky do Řecka hned po svatbě odjela Štěpánka spolu s manželem Pavlem. Na rozdíl od výše zmíněné dvojice tento pár září štěstím a Štěpánka hned po první společné noci prohlásila, že „má pocit, že Pavla zná celý život.

Vypadá to, že Plzeňáci se opravdu hledali, až se našli. Velmi si rozumí, stále se smějí, užívají si společně strávené chvíle v Řecku a dokonce se začali sázet o spodní prádlo, které Štěpánka Pavlovi ráda daruje. Na výletě na katamaránu stihli dokonce probrat i bývalé vztahy, a i když s některými názory dvojice nesouhlasí, není to nic, co by narušilo jejich romantickou idylku

Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu
Zdroj: TV Nova
Doporučeno
Nova odvysílala první epizodu reality show, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli Nova odvysílala první epizodu reality show, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli 29. října 2020 10:26

Natálie: „Při představě, že mezi námi přeskočí jiskra, je mi na blití“

Na druhé straně zeměkoule se stále na líbánkách nachází Natálie s Františkem. I nadále to v tomto páru skřípe a pátou noc strávil František opět venku na lehátku. Atmosféře nepomohlo ani to, že dvojice strávila poslední dny na Zanzibaru odděleně. František Natálii poskytl prostor k meditaci a sám odjel do opičí rezervace. Jako pravý gentleman chápe, že tato situace není jednoduchá, ale zároveň ho mrzí, že si společnou dovolenou nedokáží užít.

Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu
Zdroj: TV Nova

Noc před odjezdem pak novomanželé začali řešit jejich vztah a snažili se promluvit si o tom, proč si nerozumí. I tentokrát však komunikace mezi nimi vázla a jediné, co se František dozvěděl, bylo, že moc mluví a že ji vlastně ani moc nezajímá. Největší zvrat pak nastal po příletu zpět do Česka, kdy Natálie Františkovi řekla, že „při představě, že mezi nimi přeskočí jiskra, je jí na blití.

Ač tato věta Františka neuvěřitelně naštvala, podle pravidel pořadu se k sobě účastnící stejně musí sestěhovat a i nadále pracovat na jejich vztahu. František s Natálií pak společně navštívili psychoterapeuta, který by jim měl pomoci tuto krizi překonat. To, zda jim společná terapie pomůže, se dozvíme již v příštím díle.

Domů
Sdílet
Diskuse