Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. listopadu 2020 12:44
Čas čtení 1:34
Tereza Šnajdrová

Svatba na první pohled: První problémy v ráji, Natálie svého chotě poslala spát ven

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova ve středu večer odvysílala druhý díl nové reality show Svatba na první pohled, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli.

Svatba na první pohled je nová reality show pod taktovkou TV Nova, která pomocí vědy spojí dva neznámé lidi. Tři odborníci na základě několika faktorů vyberou potenciální partnery, kteří se poprvé uvidí až u oltáře. Následně spolu odjedou na líbánky, sestěhují se a budou žít jako manželé. Kamery budou 30 dní sledovat jejich společné soužití a nakonec se páry rozhodnou, zda-li spolu chtějí zůstat, nebo ne. Je věda schopná najít lásku?

Doporučeno
Nova odvysílala první epizodu reality show, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli Nova odvysílala první epizodu reality show, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli 29. října 2020 10:26

Podle psycholožky Kataríny Szabados je seznamování čím dál komplikovanější, a to především díky možnostem, které nám dnešní doba poskytuje. Většina jedinců má kvůli seznamovacím aplikacím možnost během pár kliků poznat nové potenciální partnery a z životů se vytrácí snaha pracovat na vztahu. V dalším díle Svatba na první pohled byl divákům představen nový pár a viděli jsme, jakým problémům v ráji čelí na svatební cestě František s Natálií.

Novými manželi jsou manažerka autobazaru Štěpánka a kuchař Pavel. U Štěpánky nastaly komplikace již při oznamování svatby rodičům, kdy její tatínek nesouhlasil, aby si jeho dcera vzala někoho, koho nikdy předtím neviděla. Nakonec vše dopadlo dobře a otec nevěstu doprovodil k oltáři. Pavel ve svých 38 letech naopak rodiče velmi potěšil a svatba se mohla uskutečnit.

Ještě před obřadem Pavel prohlásil, že nehledá žádnou modelku. On je průměr, a tak by jeho žena měla být také průměr. Když pak Štěpánku poprvé uviděl, nevěřil vlastním očím. „Je to krásná žena, temperamentní žena, to je vidět, to je past na mě,“ prohlásil Pavel. Dvojice k sobě neuvěřitelně pasuje, hned u oltáře spolu vtipkovali, smáli se a došlo i na pořádný svatební polibek.

Doporučeno
VIDEO: František ze Svatby na první pohled ztratil snubní prsten jen pár dní po obřadu VIDEO: František ze Svatby na první pohled ztratil snubní prsten jen pár dní po obřadu 2. listopadu 2020 15:45

Na druhé straně zeměkoule se pak nachází František se svojí nevěstou Natálií, kteří tráví své líbánky na Zanzibaru. Ačkoliv hned po svatbě Natálie sdělila svým kamarádkám, že ji František velmi přitahuje, a když na ni sáhne, rozbuší se jí srdce, společná dovolená vypadala jinak.

Hned druhý den si nevěsta na ženicha začala stěžovat. Podle ní moc mluví, chová se jako vševěd a hned třetí den poslala Františka spát ven. Cítila se být pod tlakem, potřebovala svůj klid a svůj prostor. František ji tedy vyšel vstříc a odebral se spát ven na lehátko.

Komunikace není jediným problémem, který pár řeší. Zdá se, že Natálii na hodném Františkovi vadí úplně všechno. Když si chtěl dát k večeři sklenku šampaňského, Natálie ho osočila, že neustále pije a vidí v tom problém. Zdá se, že v tomto případě se vědě nepodařilo dát dohromady fungující pár, ale víc se dozvíme již v příštím díle reality show Svatba na první pohled.

Domů
Sdílet
Diskuse