Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2024 17:01
Čas čtení 1:44
Ella Petrová

Lidé zvolili pět nejlepších hotelů na světě. Vyhrál přepychový luxus v Brazílii

Lidé zvolili pět nejlepších hotelů na světě. Vyhrál přepychový luxus v Brazílii
Zdroj: Colline de France/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ LETNÍ ZÁŽITKY VÝLET DO ZAHRANIČÍ
Uložit Uložené

I letos populární stránka zabývající se cestováním a turismem, jejíž náplní je rozdávání tipů a recenzí na nejrůznější podniky, udělala žebříček těch nejlepších hotelů roku 2024.

Co všechno musí takový hotel nabídnout, aby se dostal mezi top 5 nejlepších? Titul Travelers’ Choice Awards Best of the Best oslavuje nejvyšší úroveň dokonalosti v cestování. Uděluje se těm, kteří během 12 měsíců obdrží velké množství nadstandardních recenzí a názorů od komunity na Tripadvisoru. Z osmi milionů záznamů dosáhlo tohoto milníku méně než jedno procento.
 
Tohle je top 5 nejlepších hotelů na světě:

5. Iberostar Grand Packard – Havana, Kuba

Pětihvězdičkový hotel nacházející se v centru staré Havany nabízí řadu elegantních apartmá a pokojů s vřelou a pohostinnou obsluhou. Součástí hotelu jsou i lázně, bazén či posilovna.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Iberostar Grand Packard (@iberostargrandpackard)

4. Adiwana Suweta – Ubud, Indonésie

V tomto luxusním hotelu si zamiluješ odpočinek při józe, hýčkání v lázních nebo koupání v malebném bazénu s výhledem na les. Pro milovníky dobrodružství nabízí středisko také pěší a cyklistické výlety. Malý počet prostorných pokojů zajišťuje poklidnou atmosféru s luxusními koupelnami a ultra pohodlnými postelemi. V hotelové restauraci se podávají fantastické snídaně a pozorný personál poskytuje mimořádné služby.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Adiwana Hotels & Resorts (@adiwanahotels)

3. La Siesta Hoi An Resort & Spa – Hoi An, Vietnam

Jedná se o krásné místo, které kombinuje prostředí zahrady s kouzlem butiku. Středisko má spoustu vybavení, včetně barů, salonků, restaurací, čtyř bazénů, posilovny a lázní. Pokoje jsou čisté, prostorné a promyšleně navržené, některé mají terasu a venkovní vířivku. Hotel nabízí výjimečné služby zákazníkům, koloniální kouzlo a luxusní atmosféru, která vytváří nezapomenutelné zážitky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LA SIESTA HOI AN RESORT & SPA (@lasiestahoianresort)

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse