Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2020 21:07
Čas čtení 1:13
Dominik Vetrák

Herečku Rosario Dawson obsadili do role Ahsoky Tano díky fanouškům. Seriál Mandalorian konečně prozradil jméno Baby Yody

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mandalorian se právě silně propojil se Star Wars univerzem.

Předposlední část 2. řady seriálu The Mandalorian odhalila prvního rytíře Jedi v seriálu. Byla jím Ahsoka Tano, oblíbená postava z animovaných seriálů. Jde o Anakinova Padawana, tedy jeho žákyni, která ho ale opustila ještě před událostmi The Order 66, kdy Palpatine vyzabíjel téměř všechny rytíře Jedi. Jak jsme mohli vidět v této seriálové epizodě, Ahsoka žije i nadále a hledá Admirála Thrawna.

Doporučeno
Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) 4. prosince 2020 11:43

Je zajímavé, že herečka Rosario Dawson (hrála například v seriálovém Daredevilovi) se k roli dostala díky fanouškům. Poté, co se v souvislosti s obsazením role Ahsoky na internetu ozývalo zejména její jméno, vytvořil známý internetový umělec Boss Logic grafické vyobrazení toho, jak by mohla v dané roli vypadat.

Obrázek sdílela i herečka a zdá se, že tvůrcům seriálu se tento návrh zalíbil. Dawson skutečně do role Ahsoky obsadili a stala se tak první herečkou, která ji ztvárnila v hraném (ne animovaném) formátu. 

Domů
Sdílet
Diskuse