Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. prosince 2020 22:25
Čas čtení 0:23
Ondřej Jarůšek

Samuel „Pirát“ Krištofič na Oktagonu 19 tvrdě ukončil polského soupeře v 2. kole. Slaví skvělý návrat do klece

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Na nejočekávanějším turnaji roku se představil i Pirát.

V sobotu večer se brněnská Zoner Boby Hall stala dějištěm Oktagonu 19, dalšího velkého turnaje domácí organizace Oktagon MMA. Kromě dlouhé řady hvězd se na turnaji po více než roce opět představil také slavný slovenský bojovník Samuel „Pirát“ Krištofič.

Proti němu se postavil nebezpečný polský soupeř Mateusz Strelczyk, který si na předminulém turnaji poradil se slovenským střelcem Vlastem Čepem.

Doporučeno
Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) 3. prosince 2020 16:40

Před Krištofičem tak stála po delší pauze těká zkouška, ve které však skvěle obstál. Ve druhém kole trefil Poláka tvrdou levačkou, načež Strelczyk padl k zemi a tam jej Pirát dokázal následnými údery ukončit. Připsal si tak výtečnou výhru a zároveň „pomstil“ svého kamaráda Vlasta Čepa.

Domů
Sdílet
Diskuse