Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2020 19:30
Čas čtení 0:28
Adam Smeták

Bohuš Matuš je otcem. Se svou o 30 let mladší přítelkyní mají dceru

NEWS BOHUŠ MATUŠ
Uložit Uložené

Zamilovaná dvojice slaví příchod prvního potomka na svět. Druhý bude až po maturitě.

Bohuš Matuš (47) se stal otcem. Jeho o 30 let mladší přítelkyně Lucinka porodila dceru, kterou pojmenovali Natálka. Příchod potomka na svět potvrdil zpěvák serveru Super.cz„Ano, jsem tatínek," uvedl. Blesku prozradil, že se Natálka narodila v neděli ve 22:47 a měla skoro 4 kila. 

Doporučeno
Bohuš Matuš: Když Lucinka odmaturuje, udělám jí další miminko Bohuš Matuš: Když Lucinka odmaturuje, udělám jí další miminko 8. listopadu 2020 22:54

Lucie Palkaninová, která se s Matušem již zasnoubila, kvůli těhotenství přerušila studium. Školu si chce ale dodělat dálkové poté, co její dítě alespoň trochu povyroste. Do budoucna by chtěla mít YouTube kanál, na který bude nahrávat videa s partnerem a dcerou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Bohuš Matuš & Lucie ❤️ (@bohuslucie)

Dvojice zřejmě nezůstane u jednoho miminka. Ale Lucie si prvně musí dodělat maturita. „To je moje podmínka. Když dodělá školu, udělám jí další miminko,“ uvedl Matuš v rozhovoru pro TV Prima. 

Doporučeno
Bohuš Matuš o své 16leté přítelkyni: Starám se o ni jako o své miminko Bohuš Matuš o své 16leté přítelkyni: Starám se o ni jako o své miminko 14. února 2020 15:53
Domů
Sdílet
Diskuse