Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2020 22:54
Čas čtení 1:25
Adam Smeták

Bohuš Matuš: Když Lucinka odmaturuje, udělám jí další miminko

OSOBNOSTI BOHUŠ MATUŠ
Uložit Uložené

Zamilovaná dvojice vystoupila v rozhovoru pro TV Prima jen pár dní před plánovaných příchodem jejich první dcery na svět.

Bohuš Matuš s těhotnou přítelkyní Lucií Palkaninovou prozradili, jaké mají plány do budoucna. V pořadu Showtime zpěvák uvedl, kdy si svoji sedmnáctiletou partnerku vezme, zda je připraven na dítě a rozhovořil se také o výrazném věkovém rozdílu, který mezi sebou dvojice má. 

„Myslím si, že ten věkový rozdíl tak strašný není. Když jsem si to tak přepočítával, tak až mi bude osmdesát, tak Lucka bude v mém současném věku, že,“ uvedl Bohuš Matuš, kterému je aktuálně 47 let

Doporučeno
Bohuš Matuš o své 16leté přítelkyni: Starám se o ni jako o své miminko Bohuš Matuš o své 16leté přítelkyni: Starám se o ni jako o své miminko 14. února 2020 15:53
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

❤ #pregnant #babygirl

Příspěvek sdílený Bohuš Matuš & Lucie ❤ (@bohuslucie),

„Mně se nikdo předtím tak nějak nelíbil. Říkala jsem si, že nikdy nikoho chtít nebudu, že kluci jsou fuj. Pak se mi líbil on a tak to už zůstalo,“ prohlásila o svém příteli a nastávajícím otci Lucie Palkaninová.

Domů
Sdílet
Diskuse