Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2020 21:31
Čas čtení 0:48
Lukáš Čelka

Mladý muž jel na skútru přes moře za svou polovičkou 4 a půl hodiny. Skončil ve vězení za porušení pandemických opatření

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Aby mohl vidět svou polovičku, podstoupil vážná rizika.

Tak tomuto se říká láska. 28letý muž ze Skotska se rozhodl vydat napříč rizikům Irského moře ze Skotska až na ostrov Man, jen aby mohl navštívit svou přítelkyni. Očekával, že mu cesta potrvá 40 minut, moře však křižoval na vodním skútru až čtyři a půl hodiny. Skota od cesty neodradilo ani to, že nikdy předtím na žádném skútru nejel, informoval portál BBC.

Doporučeno
Porovnání GTA V a Cyberpunk 2077: Sedm let stará hra od Rockstar má lepší umělou inteligenci Porovnání GTA V a Cyberpunk 2077: Sedm let stará hra od Rockstar má lepší umělou inteligenci 15. prosince 2020 13:01

Dale McLaughlan se setkal se svou přítelkyní už v září, kdy dostal povolení pracovat na ostrově jako pokrývač střech. Kvůli pandemii však mají v současnosti na ostrov umožněn vstup pouze lidé, kteří dostali speciální povolení, čímž Skot MacLaughlan porušil tamní protipandemické opatření. 

McLaughlanův obhájce uvedl, že jeho klient trpěl depresemi a těžko se vyrovnával se životem bez své přítelkyně. Připustil však nezákonný příjezd na ostrov, pro který byl Skot odsouzen na čtyři týdny do vězení.

Navzdory nepovolenému vstupu na ostrov se šli bavit večer do klubů

Pro to, aby se Skot dostal do náruče své milované přítelkyně, která žije ve městě Ramsey, musel kromě „plavby“ přes moře absolvovat i 25 kilometrů chůze. Přestože už jen svou výpravou porušil protipandemické opatření, nedělalo mu problém se se svou polovičkou vydat večer do tamních rušných klubů. Policie ho zatkla dva dny po jeho příjezdu na ostrov při kontrole totožnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse