Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2020 11:11
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Nejhorší vánoční dárky: Slečna od babičky dostala vánoční slipy, spletla si je s kalhotkami

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR SPOTIFY
Uložit Uložené

Poslechni si bonusovou epizodu pocastu Love is on the air.

 Odebírej nás na Spotify

Vánoce se blíží a ne vždy pod stromečkem najdeme dárky, které bychom si přáli. Své o tom ví i posluchači a posluchačky našeho podcast Love is on the air, kteří nám tento týden zaslali autentické příběhy na téma nejhorších vánočních dárků. A o pořádnou nadílku historek nebyla nouze.

Co takhle třeba vánoční slipy pro slečnu, dámské vložky zabalené po jedné nebo prošlý krém proti stárnutí? Ano, i takové příběhy nám diváci zaslali. Pohodlně se proto usaď a užij si nový bonusový díl.

Pokud ti náhodou unikla naše úterní epizoda, můžeš to napravit zde. Naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach se totiž podělili o vlastní tipy jak na nejlepší, tak i nejhorší vánoční dárky. Pokud ti tedy pro někoho z blízkých ještě dárek chybí, můžeš se nechat inspirovat. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Chceš ji požádat o ruku? Tak takhle to rozhodně nedělej Chceš ji požádat o ruku? Tak takhle to rozhodně nedělej 16. prosince 2020 10:53
Domů
Sdílet
Diskuse