Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2021 6:45
Čas čtení 0:39
Richard Balog

Prada představila nové futuristické tenisky, které jsou kombinací několika modelů Nike Air Max

Prada představila nové futuristické tenisky, které jsou kombinací několika modelů Nike Air Max
Zdroj: Prada
MÓDA
Uložit Uložené

Bohužel, tentokrát udělalo vedení italského módního domu pořádný krok vedle.

Dlouhodobě patříme mezi velké fanoušky módního domu Prada, obzvláště po příchodu Rafa Simonse, avšak tentokrát přišlo zklamání. V rámci nové kolekce divize Linea Rossa totiž vedení společnosti představilo futuristické tenisky, které jsou již na první pohled kombinací několika modelů Nike Air Max.

Doporučeno
Pořád hledáš ideální obuv na zimu? Těchto 6 párů je jako stvořených do sněhu a deště Pořád hledáš ideální obuv na zimu? Těchto 6 párů je jako stvořených do sněhu a deště 8. ledna 2021 10:38
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

Zatímco samotnou kolekci Linea Rossa jsme v článku vychválili a s radostí bychom vlastnili hned několik kousků, tak sportovní silueta s názvem Collision 19 LR je pro nás nepovedeným pokusem přinést něco zajímavého.

Spodní část je doslova věrnou kopií tenisek Nike Air Max 95, respektive 97, akorát s výraznější bublinou a 3D efektem. Ten následně najdeme i na vrchu v podobě loga Prada a dalších vystouplých panelů, které navozují již zmíněný futuristický dojem. Designérský tým mohl být v tomto případě kreativnější a navázat například na model Cloudbust Thunder.

Pevně věříme, že debutová mužská kolekce pod vedením Rafa Simonse nám přinese mnohem lepší tenisky, které si cenovku na úrovni přibližně 21 tisíc korun s přehledem obhájí.

Domů
Sdílet
Diskuse