Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2021 8:36
Čas čtení 0:37
Adam Smeták

Karlos Vémola si nechal vytetovat nahou Lelu s andělskými křídly

NEWS
Uložit Uložené

Terminátor stvrdil svoji lásku nejen snubním prstýnkem, ale také tetováním na biceps.

Karlos Terminátor Vémola září štěstím. V polovině prosince jeho ranám podlehl Alex Lohoré a poté pod náručí 300 růží také jeho láska Lela Ceterová, se kterou se český MMA zapásník zasnoubil. Nyní, aby utvrdili svoji lásku, si oba nechali druhého tetovat. A zatímco si Lela nechala na kotník Karlosovy iniciály vsazené do srdce, Terminátor si rovnou na biceps nechal svoji snoubenku vytetovat nahou. Aby to nebylo málo, doplnil jí andělská křídla.

Dvojice si navíc na prsty nechala vytetovat počáteční písmeno křestního jména partnera„To je tak nádherné. Silný důkaz lásky,“ napsala Lelana Instagram. „Nikdy bych neřekla, že mě muž mého života tak překvapí. Slza mi vyhrkla od štěstí. A já jsem si též nechala navždy vytetovat iniciály mého muže. Jsem dojatá,“ doplnila a následně sdílela video s tetováním na Karlosově těle.

Doporučeno
Šampion Karlos Vémola: Pirátovi nevěří ani jeho fanoušci, Véghova jediná motivace na odvetu jsou peníze Šampion Karlos Vémola: Pirátovi nevěří ani jeho fanoušci, Véghova jediná motivace na odvetu jsou peníze 10. ledna 2021 18:19
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lela Ceterová (@lela_ceterova_official)

Zamilovaná dvojice nedávno oslavila také narozeniny první dcery Lili a po usmíření a zásnubách to vypadá, že to spolu tentokrát myslí opravdu vážně.

Domů
Sdílet
Diskuse