Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 12:15
Čas čtení 1:48
Vojtěch Vanda

VIDEO: Takto vypadá tajný palác Vladimira Putina

NEWS VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Přestože byl Alexej Navalnyj po svém příletu z Německa zadržen ruskou policií, jeho týmu to nezabránilo v tom, aby sdílel video na YouTube o údajném paláci prezidenta Ruské federace.

Tým z nadace opozičního ruského politika Alexeje Navalného zveřejnil v úterý video, které pojednává o údajném tajném paláci nynějšího prezidenta Ruské federace Vladimira Putina. Dokument uvádí, že se jedná o největší dům v Rusku, jehož rozloha je i s přilehlými pozemky velká jako 39 monackých knížectví. Informuje televize Dožď.

Doporučeno
Navalný se vrátil do Ruska. Otráveného kritika Putina zatkli hned na letišti Navalný se vrátil do Ruska. Otráveného kritika Putina zatkli hned na letišti 17. ledna 2021 19:22

Protikorupční tým opozičního ruského politika ve videu uvádí, že obrovský palác, který se rozkládá na  17 691 m², je Putinovým největším tajemstvím. Odhadovaná cena za výstavbu v prostoru, v němž se nachází mimo kasina, přístavu, ústřicové farmy, zámku, divadla vinice nebo například i podzemního tunelu k přístavu s jachtami, byla 100 miliard rublů (29,4 miliard korun).

Domů
Sdílet
Diskuse