Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 8:52
Čas čtení 1:18
Lukáš Čelka

Conor McGregor vyzval tenisty, aby nefňukali kvůli karanténě: Lidé nemohou chodit do práce a vy si stěžujete na trochu izolace?

NEWS
Uložit Uložené

Na karanténu si stěžovali známí tenisté jako například Novak Djokovič, Roberto Bautista-Agut nebo Julia Putinčevová.

Největší hvězda UFC, Conor McGregor, se již nedokázala dívat na smutnění špičkových světových tenistů, kteří jsou frustrovaní z toho, že musí být v karanténě na hotelu v Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Povinná čtrnáctidenní karanténa, kterou musí absolvovat před tenisovým turnajem není podle něj tak strašná, jak to tenisté popisují, proto jim vzkázal, aby se „dali dohromady“. Informoval o tom portál LadBible.

Na karanténu v hotelích Melbroun si stěžovali známí tenisté jako například Novak Djokovič, Roberto Bautista-Agut nebo Julia Putinčevová. Tvrdili, že mají nedostatek čerstvého vzduchu a málo možností na trénování. Mnozí z nich zveřejnili videa, z nichž je vidět, jak změnili svůj pokoj na provizorní tenisový kurt.

Doporučeno
Žena obvinila Conora McGregora ze znásilnění, žaluje ho o desítky milionů korun. „Spravedlnost zvítězí,“ věří bojovník Žena obvinila Conora McGregora ze znásilnění, žaluje ho o desítky milionů korun. „Spravedlnost zvítězí,“ věří bojovník 20. ledna 2021 11:33
Domů
Sdílet
Diskuse