Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 11:33
Čas čtení 1:12
Ondřej Jarůšek

Žena obvinila Conora McGregora ze znásilnění, žaluje ho o desítky milionů korun. „Spravedlnost zvítězí,“ věří bojovník

SPORT UFC
Uložit Uložené

Irský bojovník má na krku další obvinění.

Slavný MMA bojovník Conor McGregor čelí obvinění ze znásilnění, ke kterému mělo dojít v roce 2018 na hotelu v Dublinu. Informoval o tom deník The New York Times. Poškozená žena prý v důsledku sexuálního útoku utrpěla tělesnou i duševní újmu, kvůli které od května roku 2019 není schopna pracovat. Bojovníka proto žaluje o 1,79 milionu až 2,13 milionu dolarů (přibližně 38 až 45 milionů korun).

Doporučeno
10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 18. ledna 2021 9:42

Prý se snažila bránit, ale marně

Dotyčná žena podle deníku The New York Times vyrůstala ve stejné oblasti jako Conor McGregor a se slavným bojovníkem flirtovala na Instagramu. Jednoho večera pak pro ženu a její kamarádku poslal svého šoféra, který je měl zavézt k bojovníkovi na hotel, kde se měla konat narozeninová oslava. V autě prý někdo vytáhl sáček kokainu, který žena během cesty užila. 

Domů
Sdílet
Diskuse