Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 14:11
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Denisa Šuralová se podle Seznamu stala nejhledanější osobností na internetu. O koho jde?

NEWS
Uložit Uložené

Manželka zesnulého hráče Sparty se do popředí zájmu dostala už v roce 2019.

Seznam.cz zveřejnil seznam TOP 10 nejvyhledávanějších osobností za rok 2020. Na první příčce se objevilo jméno Denisy Šuralové, kterou následuje zesnulý herec Jan Skopeček a herečky Lucie Benešová s Hanou Maciuchovou, informují Novinky.

Doporučeno
V Česku bylo proti koronaviru první dávkou očkováno přes 150 000 lidí, registrační systém čekají změny V Česku bylo proti koronaviru první dávkou očkováno přes 150 000 lidí, registrační systém čekají změny 21. ledna 2021 8:40

Vdova po zesnulém bývalém hráči Sparty Josefovi Šuralovi, se do hledáčku mnoha lidí dostala již v roce 2019, kdy došlo k tragické nehodě minibusu, v němž seděl právě i její manžel. Lidé se pak snažili zjistit, jaký život teď Šuralová spolu se svými dvěma dcerami povede. V loňském roce navázala vztah s podnikatelem Tomášem Horáčkem, který čelí obvinění z uplácení i ovlivňování veřejných zakázek ve zdravotnictví, což zvedlo k její další zvýšené vyhledávanosti.

Na druhou příčku se dostal zesnulý herec Jan Skopeček a hned další dvě místa po něm zaujaly herečky Lucie Benešová a Hana Maciuchová. TOP pětku pak uzavírá hokejový útočník Tomáš Plekanec. 

Domů
Sdílet
Diskuse