Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 6:47
Čas čtení 1:12
Tímea Krauszová

Žena ve Walesu odmítá spát se svým mužem v jedné posteli. Bojí se, že se vzbudí vedle jeho odpadlého prstu

NEWS
Uložit Uložené

Zotavuje se po náročné nemoci, jejímž následkem jsou odumírající prsty na nohou. Žena se na to nedokáže dívat.

Velšský manželský pár Simon a Caroline čelí nevídanému problému. Žena se svým mužem nechce spát v jedné posteli, důvodem však nejsou nesrovnalosti ve vztahu, ale jeho vzácný zdravotní stav, kvůli kterému mu doslova odpadávají prsty na nohou. „Bojí se, že se vzbudí s odpadnutým prstem vedle ní v posteli,“ vysvětlil pro média Simon Charlesworth. Odpadávání prstů je následkem těžké nemoci.

Postupně ztrácí prsty na nohou

„Některé mi zůstaly v ruce, když jsem se natíral antiseptickými krémy, jiné mi odpadly v posteli,“ popisuje svou zkušenost Simon. Zhruba před třemi lety onemocněl. Zpočátku si myslel, že je to jen nachlazení, ale do nemocnice ho přijali s chřipkou se zápalem plic a otravou krve. Na zbytek onemocnění si vzpomíná jen matně: do nemocnice ho převezla sanitka a lékaři mu oznámili, že mu potřebují navodit umělý spánek. Po probuzení už měl některé prsty tmavé.

Domů
Sdílet
Diskuse