Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2021 19:11
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Youtuber Jake Paul se vysmál knockoutovanému Conoru McGregorovi. 50milionovou nabídku snížil na směšné minimum

NEWS UFC
Uložit Uložené

Youtuber Jake Paul se na Instagramu radoval z prohry Conora McGregora, jehož poslal k zemi Dustin Poirier.

Z luxusní padesátimilionové nabídky od youtubera Jakea Paula nic nebude. Dlouho očekávaný souboj Conora McGregora a Dustina Poiriera v rámci akce UFC 257 skončil nečekaným knockoutem irské hvězdy.

McGregor inkasoval hromadu tvrdých kopů do nohou, což ho nakonec stálo vítězství a Poirier mu po sérii přesně mířených úderů zasadil ten závěrečný přímo do obličeje. Ir se již na nohou nedokázal udržet a spadl.

Doporučeno
Vrátím se, slibuje McGregor. Hvězdný bojovník po zápase otevřeně promluvil o tvrdé porážce Vrátím se, slibuje McGregor. Hvězdný bojovník po zápase otevřeně promluvil o tvrdé porážce 24. ledna 2021 11:11

Na výsledek souboje už stihla zareagovat média, kolegové z UFC i legendární Khabib Nurmagomedov, který před časem ukončil kariéru. Veřejnost ale čekala, co řekne youtuber Jake Paul. I když dosud existovala jen minimální šance, že Jake svými zoufalými pokusy irského bojovníka skutečně zaujme a přesvědčí k souboji, nyní si alespoň vychutnal jeho prohru.

Domů
Sdílet
Diskuse