Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2021 22:13
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Lil Uzi Vert vysvětlil, proč si nechal do čela implantovat diamant za 24 milionů. Bojí se, že by ho ztratil

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Lil Uzi Vert vysvětlil před fanoušky svému kolegovi Fat Joeovi, proč si nechal implantovat vzácný diamant mezi oči.

Populární raper Lil Uzi Vert přitahuje pozornost díky excentrickému nápadu nechat si implantovat vzácný růžový diamant rovnou mezi oči. Veřejnost už informoval, že mu způsobuje problémy, musel řešit krvácení a skoro mu vypadl. Investice v hodnotě 24 milionů dolarů však má podle samotného majitele velmi jednoduché vysvětlení, které nyní odhalil pro Fat Joea v online rozhovoru.

Doporučeno
Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku 13. února 2021 14:20

Lil Uzi tvrdí, že si nechal diamant vložit do čela místo do prstenu, protože žije bouřlivý život, probouzí se na různých divných místech a nechtěl by se stále bát, jestli šperk neztratil. A jelikož ho má přímo na hlavě, nemá strach, že by o něj přišel.

Domů
Sdílet
Diskuse