Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2021 13:44
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Muž zastřelil na ulici v Olomouci syna své přítelkyně

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hádka dvou mužů skončila tím nejtragičtějším možným způsobem.

Pětačtyřicetiletý muž zastřelil na ulici v olomoucké čtvrti Lošov syna své přítelkyně. Čtvrteční střelbě z legálně držené krátké pistole předcházela hádka, při níž došlo mezi střelcem a čtyřiadvacetiletým mužem k fyzické potyčce. Na místo přivolaní lékaři mohli u mladého muže konstatovat pouze smrt. Obviněný muž byl vzat do vazby.

Doporučeno
Vražda podnikatele Draka a jeho ženy: Popravu, která trvala 90 minut, si dal jeden z vrahů do účetnictví Vražda podnikatele Draka a jeho ženy: Popravu, která trvala 90 minut, si dal jeden z vrahů do účetnictví 24. ledna 2021 13:20

K tomu nejhoršímu závěru potyčky mezi dvěma muži přispěl alkohol. Starší muž, posilněný alkoholem, se měl na ulici v Olomouci-Lošově pohádat s o jednadvacet let mladším synem své přítelkyně tak hrozivě, že konflikt přerostl ve fyzický střet. Ten nakonec starší muž zakončil střelbou.

Domů
Sdílet
Diskuse